Fotoarchief

2016

Een record aantal deelnemers, een prachtige route, schitterend weer: alle ingrediënten droegen bij aan de geslaagde dag. En dat geldt zeker ook voor de muzikale ontvangst bij De Vliethoeve, de lunch bij Ouwehands dierenpark en het gezellige slotdiner in De Vliethoeve.

Gelet op de vele positieve reacties zijn de uitdagingen die onderweg zijn toegevoegd goed bevallen. Volgende keer wellicht iets minder foto’s om op te zoeken, maar een element als de behendigheidsproef moet zeker gehandhaafd blijven. Overigens was de ideale tijd hier precies 45 seconden.

Bekijk hier het foto overzicht

2015

Zeker weten: we kunnen terugkijken op een zeer geslaagde editie 2015 van de Bodegraven Classic & Open. Hoewel zich in de ochtenduren nog enkele deelnemers afmeldden zijn we van start gegaan met een record aantal equipes. En iedereen is zonder problemen aan de finish gekomen.

Er klonken veel complimenten over de route, die ons deze keer via prachtige wegen door het Groene Hart naar de luchthaven Zestienhoven bracht voor de lunch. En de middagroute voerde weer door het Groene Hart terug naar Bodegraven. Het afsluitende diner in De Vliethoeve was meer dan gezellig.

Bekijk hier het foto overzicht