Fotoarchief

2019

Misschien was de dertiende wel de mooiste editie van de Bodegraven Classic & Open ooit: prachtig weer, een schitterende route, een zeer gevarieerd deelnemersveld. We hebben met elkaar echt genoten van de wegen van ons fantastische land.

Over variatie valt niet te klagen: we passeerden bossen, reden langs de zee, doorkruisten uitgestrekte weidegebieden, worstelden door stedelijke agglomeraties en bekeken industriegebieden.
Bekijk alle foto’s van de Bodegraven Classic & Open 2019.

2018

Deze prachtige zomer leende zich natuurlijk prima voor heerlijke ritten met de klassieke auto of de cabrio. Echter, de mooiste rit wachtte natuurlijk op zaterdag 15 september: toen stond de volgende editie van de Bodegraven Classic & Open op het programma. De deelnemers verzamelden op het Raadhuisplein in Bodegraven, waarna een prachtige toerrit werd gemaakt door het Groene Hart. Geniet samen met ons na tijdens het bekijken van alle foto’s van de Bodegraven Classic & Open 2018.

2017

De route van zaterdag 16 september 2017 voerde het gezelschap in de ochtend naar het Amsterdams havengebied, waar op het afgesloten parkeerterrein bij Nissan Motor Parts een slalom was uitgezet. Voor veel deelnemers een grote uitdaging, waarbij menigeen een pilon oversloeg en dus niet foutloos over de eindstreep kwam.

De middagroute voerde de deelnemers onder meer via de Beemster en IJburg terug naar het Utrechts weidegebied en de Zuid-Hollandse polders om uiteindelijk aan de finish te geraken bij de Vliethoeve in Bodegraven. Daar wachtte weer een voortreffelijk diner. En natuurlijk werden de prijzen uitgereikt, al geldt ook wel weer dat deelnemen belangrijker is dan winnen.

Bekijk hier het foto overzicht

2016

Een record aantal deelnemers, een prachtige route, schitterend weer: alle ingrediënten droegen bij aan de geslaagde dag. En dat geldt zeker ook voor de muzikale ontvangst bij De Vliethoeve, de lunch bij Ouwehands dierenpark en het gezellige slotdiner in De Vliethoeve.

Gelet op de vele positieve reacties zijn de uitdagingen die onderweg zijn toegevoegd goed bevallen. Volgende keer wellicht iets minder foto’s om op te zoeken, maar een element als de behendigheidsproef moet zeker gehandhaafd blijven. Overigens was de ideale tijd hier precies 45 seconden.

Bekijk hier het foto overzicht

2015

Zeker weten: we kunnen terugkijken op een zeer geslaagde editie 2015 van de Bodegraven Classic & Open. Hoewel zich in de ochtenduren nog enkele deelnemers afmeldden zijn we van start gegaan met een record aantal equipes. En iedereen is zonder problemen aan de finish gekomen.

Er klonken veel complimenten over de route, die ons deze keer via prachtige wegen door het Groene Hart naar de luchthaven Zestienhoven bracht voor de lunch. En de middagroute voerde weer door het Groene Hart terug naar Bodegraven. Het afsluitende diner in De Vliethoeve was meer dan gezellig.

Bekijk hier het foto overzicht